Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

06 870 85006 870 850

info@keskuspesula.fi

Tarjouspyyntölomake

Yritys*
Nimi*

Paikkakunta*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*

Lisätietoa*

Pyykinpesua kilopyykkinä

Palvelemme asiakkaitamme laadukkaalla pyykinpesulla niin sanotusti kilopyykkinä. Palvelujamme ovat esimerkiksi pöytäliinojen, lakanoiden, pyyhkeiden, vaatteiden ja vuodevaatteiden pesu. Massapyykkinä käsiteltävät tuotteet on edullisempaa pesettää kiloperusteisesti.

Pyykinpesua kilopyykkinä

Pyykinpesua kilopyykkinä
Pyykin käsittelyn teemme Keskuspesulassa aina yrityksesi tarpeiden mukaisesti. Esimerkiksi teollisuusyrityksille rakennamme heidän omia vaatimuksia (esim. hygienia) vastaavan pyykinpesuprosessin, jotta pesutulos on vaatimusten mukainen. Yrityksesi pyykin peseminen onnistuu yhdessä suunnittelemalla niin, että tuotamme sinulle aidosti liiketaloudellista hyötyä.

Tarjoamme edullista pyykinpesua kilopyykkinä pääasiassa yrityksille, mutta myös kotitalouksillekin. Yrityksille suunnittelemme yhdessä sopivan ratkaisun tekstiilipesuun. Kilopyykin raja on 4 kg lakana- ja pöytäliinapyykissä. Kotitalouspyykin kiloraja on 5kg.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä!

Menu

Kaikki tarvittavat pesulapalvelut sinulle räätälöitynä. Etsimme yhdessä ratkaisun, joka antaa lisäarvoa liiketoiminnallesi ja vähentää turhaa työtä.

Ota yhteyttä
Luotettava kumppani