Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

06 870 85006 870 850

info@keskuspesula.fi

Tarjouspyyntölomake

Yritys*
Nimi*

Paikkakunta*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*

Lisätietoa*

Teollisuuspyyhepalvelu

Keskuspesulan teollisuuspyyhepalvelu varmistaa, että teollisuusyritysten joka päiväisessä toiminnassa on aina puhtaita teollisuuspyyhkeitä käsillä ja että pyyhkeet hävitetään asianmukaisella tavalla.

Teollisuuspyyhkeet ammattilaisille

Teollisuuspyyhkeet ammattilaisille


Teollisuuspyyhepalvelumme suunnitellaan aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti Putseri-tuotesarjan pohjalta. Putseri-teollisuuspyyhkeet ovat vaativaan ammattikäyttöön tarkoitettuja ekologisia teollisuuspyyhkeitä.

Keskuspesula huolehtii puolestasi putsereiden, jakeluastioiden ja imeytysmattojen hankinnasta ja määräysten mukaisesta huollosta sopimuksen mukaan. Huolletut tuotteet palautamme myös sopimuksen mukaan. Vastaamme tietysti myös likaisten tuotteiden vaarallisen jätteen käsittelystä määräysten mukaisesti.

Teollisuuspyyhepalveluumme kuuluvat metalliset jakeluastiat, jotka sisältävät puhtaat ja likaiset tuotteet ja pitävät sillä tavalla työympäristön järjestyksessä.

Teollisuuspyyhepalvelumme on ratkaisu, joka tuottaa lisäarvoa liiketoiminnallesi. Kun haluat päästä näppärästi ja kustannustehokkaasti eroon teollisuuden ongelmallisesta ja vaikeasta liasta, kuten öljyistä ja rasvoista, ota yhteyttä!

Menu

Asiakastarinat - Julkaistu 28.02.2017

"Joustavuus ja hinta ratkaisivat"

Ylivieskan Tiilen juuret ulottuvat aina sotien jälkeiseen aikaan 1940-luvulle, josta lähtien nykyisellä paikalla on valmistettu tiiliä erilaisiin tarpeisiin. Tänä päivänä tehdas toimittaa poltettuja julkisivutiiliä sisä- ja ulkokäyttöön lähinnä isoille rakennusliikkeille. Yritys työllistää parikymmentä työntekijää.
Lue lisää

Kaikki tarvittavat pesulapalvelut sinulle räätälöitynä. Etsimme yhdessä ratkaisun, joka antaa lisäarvoa liiketoiminnallesi ja vähentää turhaa työtä.

Ota yhteyttä
Luotettava kumppani