Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

06 870 85006 870 850

info@keskuspesula.fi

Tarjouspyyntölomake

Yritys*
Nimi*

Paikkakunta*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*

Lisätietoa*

Öljynimeytysmatto

Öljynimeytysmatto imee tehokkaasti erilaisia rasvoja, nesteitä ja öljyjä. Keskuspesulan imeytysmatot ovat pestäviä ja sopivat vaativaan ammattikäyttöön teollisuuden ja kunnossapitotöiden nesteiden imeytykseen.

Teollisuuden imeytysmatot

Teollisuuden imeytysmatot
Keskuspesulalta saat öljynimeytysmatot kokonaisvaltaisena palveluna. Huolehdimme sopimuksen mukaisesti imeytysmattojen hankinnasta, noudamme käytetyt ja likaiset imeytysmatot pesuun ja toimitamme puhtaat matot tilalle.

Imeytysliina suojaa työpisteen tehokkaasti vuotavilta ja kaatuvilta nesteiltä sekä roiskeilta. Imeytysmatto sijoitetaan säilytysastian tai huollettavan kohteen alle suojaamaan työskentelytiloja vuotavilta ja kaatuvilta aineilta sekä roiskeilta ja valumilta.

Öljymatto on erittäin imukykyinen, joten niitä ei tarvita kohtuutonta määrää. Siksi imeytysmatto on erittäin helppo ja edullinen ratkaisu yrityksesi työskentelytilojen suojaamiseen vaikealta lialta. Ota yhteyttä ja hankitaan yhdessä sinulle sopivat öljynimeytysmatot.


Menu

Asiakastarinat - Julkaistu 28.02.2017

Autotalo Antti-Roiko vakuuttui Keskuspesulan palveluista

Autotalo Antti-Roikon huolto Ylivieskassa palvelee Audi-, Volkswagen- ja Seat-autojen omistajia erilaisissa huolto- ja korjaustoimenpiteissä. Yritys on kasvanut voimakkaasti, mikä näkyy myös huollossa. Vuonna 2004 asentajia oli viisi, ja nyt huoltotehtävät työllistävät jo 12 asentajaa.
Lue lisää

Kaikki tarvittavat pesulapalvelut sinulle räätälöitynä. Etsimme yhdessä ratkaisun, joka antaa lisäarvoa liiketoiminnallesi ja vähentää turhaa työtä.

Ota yhteyttä
Luotettava kumppani