Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

06 870 85006 870 850

info@keskuspesula.fi

Tarjouspyyntölomake

Yritys*
Nimi*

Paikkakunta*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*

Lisätietoa*

Vaihtomatot

Käyttämällä vaihtomattopalveluamme säästät huomattavasti kiinteistöhoidon ja siivouksen kokonaiskustannuksissa. Ulkokautta kulkeutuu n. 80 % kiinteistöösi tulevasta liasta: kuraa, hiekkaa, pölyä ja vettä. Lattiat altistuvat kovalle kulutukselle, jota hiekka, kura ja pöly tehostavat. Yksinkertainen ratkaisu on vaihtomatto.

Helppo ja toimiva vaihtomattopalvelu

Helppo ja toimiva vaihtomattopalvelu
Keskuspesulan oikeanlaisilla vaihtomattojen yhdistelmillä pystytään torjumaan juuri edellä mainittua likaa. Vaihtomattopalvelulla kiinteistösi pysyy siistinä ja kokonaiskustannuksesi laskevat. Myös liukastumisriski pienenee, kun lattiasi pysyvät kuivina. Oikein sijoitetut vaihtomatot pystyvät pysäyttämään jopa 75 % sisään tulevasta liasta.

Vaihtomaton käyttö on helppoa ja yksinkertaista. Kyseessä on vuokramatto. Me vaihdamme likaisen maton puhtaaseen, kuljetamme likaisen maton pesuun, huolehdimme mattojen varastoinnin ja kuluneen maton hävityksen. Halutessasi saat meiltä myös logomaton eli vaihtomatot yrityksesi omalla ilmeellä. Käyttämällä Keskuspesulan vaihtomattopalvelua sinulla on yksi huoli vähemmän.

Me kartoitamme vaihtomattotarpeesi ja ehdotamme sopivaa vaihtomattojen sijoitusta ja vaihtoväliä. Mattopalvelu suunnitellaan juuri sinun yrityksesi tarpeiden mukaan. Säilytämme ja toimitamme vuokramatot rullattuina nukkapuoli ulospäin, jolloin matto laskeutuu tasaisesti lattialle ja näyttää heti hyvältä.Miksi vaihtomatto on parempi kuin oma ostomatto?


Kaikki nailonnukkaiset vaihtomattomme ovat kierrenukkaisia, jolloin nukka pysyy koko ajan pystyssä. Tästä syystä lika kulkeutuu aina vaihtomaton nukan sisään ja pysyy siellä. Markkinoilla olevissa ostomatoissa ei ole kierrenukkaa, jolloin nukka ei pysy pystyssä ja lika jää maton pinnalle, josta se kulkeutuu sisälle kiinteistöön.

Tavallisesti ostomatto pestään yhdestä kahteen kertaan vuodessa, jolloin matto on aina likainen eikä sen lianpysäytyskyky ole niin hyvä kuin Keskuspesulan vuokramatoissa.

Valitessasi Keskuspesulan vaihtomaton sinun ei tarvitse huolehtia mattosi pesusta, hankinnasta, vaihdosta tai hävittämisestä. Me hoidamme sen puolestasi. Vuokramatto on kokonaiskustannusten kannalta edullisempi kuin ostomatto. Vaihtomatolla säästät aikaa ja rahaa tilojesi siivouksissa, koska puhtaita lattioita ei tarvitse huoltaa yhtä useasti. Lisäksi sinun ei tarvitse investoida uusiin mattoihin, jotka eivät kuulu liiketoimintasi harjoittamiseen ollenkaan.

Keskuspesulan puhtaat ja näyttävät vaihtomatot pitävät yrityksesi ilmeen hyvänä ja toimitilasi siistinä. Mattojen vuokraus on helppo ja yksinkertainen ratkaisu!Keskuspesulan vakiomattomateriaalit ja koot


  • Materiaalit: Nailon, Mikropuuvilla & Supermatto
  • 85 x 150 cm
  • 85 x 250 cm
  • 115 x 200 cm
  • 115 x 240 cm
  • 150 x 250 cm


Keskuspesulan nailonmaton edut verrattuna muihin nailonmattoihin


Keskuspesulan nailon vaihtomatot ovat uusia, joten niiden lianpysäytyskyky on maksimaalinen ja värit kirkkaat.

Keskuspesulan nailonmatto on tehty kierrätetyistä materiaaleista ja on täysin kierrätettävä, kun maton käyttöikä loppuu.

Keskuspesulan vaihtomaton kierrenukan ansiosta matto kerää paremmin likaa kuin tavallisen vaihtomaton nailonnukka.

Pohjan kumimateriaali ei muutu aaltoilevaksi ajan myötä vaan asettuu aina tasaisesti lattialle. Tällöin matto näyttää aina hyvältä ja kompastumisriski pienenee huomattavasti.Keskuspesulan mikropuuvillamaton edut perinteiseen puuvillamattoon verrattuna


Mikropuuvillamattoon on lisätty mikrokuitua, joka takaa erinomaisen kosteudenimukyvyn.

Mikropuuvillamatto ei ole 100 % luonnonkuitua, jolloin matto kuivuu huomattavasti nopeammin kuin perinteinen puuvillamatto. Tämän ansiosta maton tehokas käyttöaika asiakkaan tiloissa on perinteistä puuvillamattoa pidempi.

Mikä supermatto?


Supermattoon on lisätty normaalin nailonin lisäksi karkeaa kuitua. Tämä tekee supermatosta erittäin hyvän esimerkiksi hiekan ja suolan pysäyttämiseen. Parhaan tuloksen saat yhdistämällä supermaton ja mikropuuvillamaton.

Logomatto (designmatto)
Keskuspesulan logomatto antaa sinulle vapaat kädet suunnitella mieleisesi vaihtomatto. Voit valita vapaasti maton värimaailman, koon ja muodon.

Logomatossa yhdistyvät sekä vaihtomaton erinomainen lianpysäytyskyky, että yrityksesi ilmettä korostava vaikutus. Matossa voi olla yrityksesi logo, värimaailma tai mikä tahansa kuva tai kuvio. Keskuspesula auttaa sinua valitsemaan yrityksellesi sopivan logomaton.

Asiakastarinat - Julkaistu 23.04.2019

Vaihtomattopalvelu helpottaa arkea kauppakeskuksessa

Kauppakeskus Chydenia Kokkolassa hankkii Keskuspesulalta sisäänkäyntien ovimatot vaihtomattopalveluna. Palvelu tuo asiakkaalle helppoutta ja mahdollisuuden keskittyä omaan ydintekemiseensä.
Lue lisää

Kaikki tarvittavat pesulapalvelut sinulle räätälöitynä. Etsimme yhdessä ratkaisun, joka antaa lisäarvoa liiketoiminnallesi ja vähentää turhaa työtä.

Ota yhteyttä
Luotettava kumppani