Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

06 870 85006 870 850

info@keskuspesula.fi

Tarjouspyyntölomake

Yritys*
Nimi*

Paikkakunta*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*

Lisätietoa*

Asiakastarinat

Asiakastarinoissa annamme asiakkaidemme kertoa, miten yhteistyömme on heidän näkökulmastaan ja mielestään toiminut.

Vaihtomattopalvelu helpottaa arkea kauppakeskuksessa

Kauppakeskus Chydenia Kokkolassa hankkii Keskuspesulalta sisäänkäyntien ovimatot vaihtomattopalveluna. Palvelu tuo asiakkaalle helppoutta ja mahdollisuuden keskittyä omaan ydintekemiseensä.


Helppoutta vilkkaan apteekin arkeen

Kokkolan Keskusapteekki kuuluu Suomen suurimpiin yksityisiin apteekkeihin pääkaupunkiseudun ulkopuolella. Keskusapteekki toimittaa vuositasolla yli 230 000 reseptiä, ja apteekissa asioi päivittäin 700-1 000 asiakasta. Pitkät aukioloajat lisäävät henkilöstön tarvetta Keskusapteekin työllistäessä yhteensä 35 vakituista työntekijää.


Betonielementtitehtaalla työvaatteet ovat kovalla kulutuksella

Tara Element on Alavetelissä sijaitseva betonielementtitehdas, jonka vahvuutena ovat erikoissuuret elementit, pilarit, palkit ja laatat. Tara Element toimittaa betonielementtejä teollisuudelle, julkiseen ja yksityiseen rakentamiseen sekä maatalouden tarpeisiin.


Paikallisuus näkyy palvelussa positiivisesti

Korkea laatu ja erikoistuminen ovat tärkeimmät menestystekijät, joiden ansiosta Tyllis Oy Ab on onnistunut saamaan vahvan jalansijan kuljetuskaluston valmistajana. Kokkolalainen perheyritys on keskittynyt nimenomaan erikoiskalustoon valmistamalla tilauksesta muun muassa rahtilavoja, perävaunuja, nosturiautoja sekä puoliperävaunuja.


"Joustavuus ja hinta ratkaisivat"

Ylivieskan Tiilen juuret ulottuvat aina sotien jälkeiseen aikaan 1940-luvulle, josta lähtien nykyisellä paikalla on valmistettu tiiliä erilaisiin tarpeisiin. Tänä päivänä tehdas toimittaa poltettuja julkisivutiiliä sisä- ja ulkokäyttöön lähinnä isoille rakennusliikkeille. Yritys työllistää parikymmentä työntekijää.


Autotalo Antti-Roiko vakuuttui Keskuspesulan palveluista

Autotalo Antti-Roikon huolto Ylivieskassa palvelee Audi-, Volkswagen- ja Seat-autojen omistajia erilaisissa huolto- ja korjaustoimenpiteissä. Yritys on kasvanut voimakkaasti, mikä näkyy myös huollossa. Vuonna 2004 asentajia oli viisi, ja nyt huoltotehtävät työllistävät jo 12 asentajaa.

Kaikki tarvittavat pesulapalvelut sinulle räätälöitynä. Etsimme yhdessä ratkaisun, joka antaa lisäarvoa liiketoiminnallesi ja vähentää turhaa työtä.

Ota yhteyttä
Luotettava kumppani