Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

06 870 85006 870 850

info@keskuspesula.fi

Tarjouspyyntölomake

Yritys*
Nimi*

Paikkakunta*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*

Lisätietoa*

Betonielementtitehtaalla työvaatteet ovat kovalla kulutuksella

Tara Element on Alavetelissä sijaitseva betonielementtitehdas, jonka vahvuutena ovat erikoissuuret elementit, pilarit, palkit ja laatat. Tara Element toimittaa betonielementtejä teollisuudelle, julkiseen ja yksityiseen rakentamiseen sekä maatalouden tarpeisiin.
- Työskentely betonin ja raudan parissa asettaa työvaatteet kovalle kulutukselle, myyntipäällikkö Andr Forsström (oik.) sanoo.
- Työskentely betonin ja raudan parissa asettaa työvaatteet kovalle kulutukselle, myyntipäällikkö Andr Forsström (oik.) sanoo.


Myyntipäällikkö Andr Forsström kertoo, että Tara Elementillä on betonirakentamisesta 45 vuoden kokemus.

- Meillä on 45 työntekijää ja lisäksi vuosittain noin 15 kesätyöntekijää.
Raudan ja betonin parissa työskennellessä vaatteisiin kohdistuu kovaa kulutusta. Ne ovat säännöllisen pesun ja huollon tarpeessa. Andr Forsström kertoo, että rakennusalalla työvaatteilla on erityisvaatimuksia.

- Työmailla käydessä vaatteessa pitää olla heijastavia ominaisuuksia. Elementtirakentamisessa taas tarvitaan tietynlaisia suojavaatteita. Aiemmin käyttämämme vuokravaatteet eivät täysin vastanneet tarpeitamme, Forsström toteaa.

Nykyään Tara Elementillä on omat, tarkoituksenmukaiset työvaatteet, ja palvelusopimus Keskuspesulan kanssa.

- Keskuspesula noutaa vaatteet pesuun kerran viikossa. Pesun yhteydessä he tarkistavat vaatteen ja tarvittaessa korjaavat sen. Puhtaat vaatteet tuodaan takaisin jokaisen omaan kaappiin saakka. Tämä tuo huolettomuutta meidän yrityksellemme, Forsström kertoo.

Palvelusopimukseen kuuluvat lisäksi vaihtomatot. Sopiviin paikkoihin asetetut matot pysäyttävät lian ja estävät sen leviämisen muihin tiloihin.

- Matot noudetaan vaatteiden tapaan pesuun kerran viikossa, ja samalla tuodaan uudet tilalle.

Myös saniteettitilojen käsipyyheannostelijat ja tuotantotiloissa tarvittavat pienet teollisuuspyyhkeet tulevat Keskuspesulasta. Forsströmin mukaan yhteistyö on toiminut hyvin.

- Saamme juuri sellaista kokonaispalvelua, mitä haluamme ja tarvitsemme.
Asiakastarinat

Kaikki tarvittavat pesulapalvelut sinulle räätälöitynä. Etsimme yhdessä ratkaisun, joka antaa lisäarvoa liiketoiminnallesi ja vähentää turhaa työtä.

Ota yhteyttä
Luotettava kumppani