Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

06 870 85006 870 850

info@keskuspesula.fi

Tarjouspyyntölomake

Yritys*
Nimi*

Paikkakunta*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*

Lisätietoa*

"Joustavuus ja hinta ratkaisivat"

Ylivieskan Tiilen juuret ulottuvat aina sotien jälkeiseen aikaan 1940-luvulle, josta lähtien nykyisellä paikalla on valmistettu tiiliä erilaisiin tarpeisiin. Tänä päivänä tehdas toimittaa poltettuja julkisivutiiliä sisä- ja ulkokäyttöön lähinnä isoille rakennusliikkeille. Yritys työllistää parikymmentä työntekijää.
- Palveluiden siirtämistä Keskuspesulalle ei ole tarvinnut katua päivääkään, Rami Savolainen sanoo.
- Palveluiden siirtämistä Keskuspesulalle ei ole tarvinnut katua päivääkään, Rami Savolainen sanoo.

Ylivieskan Tiilen ja Keskuspesulan yhteistyön alku sijoittuu ajankohtaan, jolloin tiilitehtaalla ilmeni tarve entistä joustavampaan työvaatehuollon palveluun.

- Keskuspesulasta tuli myyntipuhelu oikeaan aikaan. Joustavamman palvelun lisäksi haimme kustannussäästöjä silloiseen tilanteeseen verrattuna, ja pääsimmekin työvaatehuollon osalta noin puolet halvempaan lopputulokseen. Samassa yhteydessä sovimme vaihtomatto- ja teollisuuspyyhepalveluista. Se oli fiksu liikku, jota en ole katunut päivääkään, sanoo tuotantopäällikkö Rami Savolainen.


Se on pitänyt, mitä on sovittu


Työvaatehuolto käsittää työvaatteiden pesun ja korjauksen. Vaihtomatot puolestaan sijaitsevat sosiaali- ja tuotantotilojen välissä varmistaen, ettei tuotannosta kulkeudu kenkien mukana esimerkiksi kuivaa savipölyä puhtaalle puolelle.

- Putseri-teollisuuspyyhe on myös näppärä ratkaisu, paljon helpompi kuin paperirullien käyttö. Putseria kuluu muun muassa laakeripesujen yhteydessä, jonka jälkeen käytetty pyyhe on helppo laittaa pussiin odottamaan noutoa pesulaan pestäväksi ja uudelleen käytettäväksi.

Savolaisen mukaan yhteistyö Keskuspesulan kanssa on alkuvaiheen sisäänajon jälkeen sujunut tosi hyvin.

- Meidän näkökulmasta on tärkeää, että aikataulut pitävät. Sekin tuo helppoutta, että pesulassa korjaustöiden yhteydessä arvioidaan, vieläkö vaatteella on jäljellä elinkaarta. Kaiken kaikkiaan se, mitä olemme Keskuspesulan kanssa yhdessä sopineet toimintamalliksi, on myös pitänyt, Savolainen toteaa.
Asiakastarinat

Kaikki tarvittavat pesulapalvelut sinulle räätälöitynä. Etsimme yhdessä ratkaisun, joka antaa lisäarvoa liiketoiminnallesi ja vähentää turhaa työtä.

Ota yhteyttä
Luotettava kumppani