Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

06 870 85006 870 850

info@keskuspesula.fi

Tarjouspyyntölomake

Yritys*
Nimi*

Paikkakunta*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*

Lisätietoa*

Logomatot viestivät yrityksen brändiä

Seinäjoen Ideaparkin upouusiin tiloihin muuttaneen Bayerncarin toimitusjohtaja Joni Nelimarkka tunnetaan idearikkaana ja aikaansaavana yrittäjänä. Autokaupan alalla toimivaa kasvuyritystä luotsaava Nelimarkka arvostaa Bayerncarin ja Keskuspesulan asiakassuhteessa luottamusta ja hyvää asiakaspalvelua.
Bayerncarin toimitusjohtaja Joni Nelimarkka tunnetaan idearikkaana ja aikaansaavana yrittäjänä.
Bayerncarin toimitusjohtaja Joni Nelimarkka tunnetaan idearikkaana ja aikaansaavana yrittäjänä.


Vuonna 2003 perustettu Bayerncar Oy tekee autokauppaa pääosin Etelä-Saksasta hankkimillaan premium-tason ajoneuvoilla, minkä lisäksi yhtiö tarjoaa ajoneuvojen huoltopalveluita. Autoja yritys myy kaikkialle Suomeen Lapista pääkaupunkiseudulle.

Asiakkaan astuessa sisään Bayerncarin myymälään Ideaparkissa katseenvangitsijana toimivat Keskuspesulan toimittamat logomatot.

- Matot on personoitu Bayerncarin brändin mukaisiksi. Hyväntuulinen tervetulotoivotus matoissa saa asiakkaan tuntemaan, että hänet on huomioitu. Logomattojen lisäksi Keskuspesula toimittaa matot myynnin ja huollon tiloihin sekä putserit huollon asentajahenkilökunnalle, Nelimarkka kertoo.

Asiakassuhdetta Keskuspesulan kanssa hän kuvaa helpoksi ja joustavaksi.

- Olen tykännyt Keskuspesulan palvelusta, joka on nopeaa, joustavaa ja kokonaisvaltaista. Asioista voidaan sopia puhelimessa, koska tällä hetkellä kaikilla on kiire. Matoilla on tietty vaihtoväli, eli Keskuspesula vaihtaa matot ja tuo uudet tilalle sovittuna ajankohtana. Tämä toimintatapa sopii hyvin meidän sapluunaan. Homma perustuu luottamukseen, ja silloin on mukava tehdä yhteistyötä, kun asiat hoituvat kuten on sovittu.

Nelimarkalle itselleen yrittäjän arki on enemmän elämäntapa kuin työtä sanan perinteisessä merkityksessä.

- Yleensäkin se, että saa olla tekemisissä asiakkaiden kanssa, tekee tästä työstä niin antoisan. Meillä on joustava henkilökunta, minkä ansiosta pystymme palvelemaan asiakkaita silloin, kun se heille parhaiten sopii. Tämä on haastava ala, jossa hyvä asiakaspalvelu on usein se ratkaiseva kilpailutekijä. Huomasin alusta lähtien, että Keskuspesulallakin hyvä asiakaspalvelu on verissä. Silloin on helppo toimia yhdessä, Nelimarkka toteaa.
Asiakastarinat

Kaikki tarvittavat pesulapalvelut sinulle räätälöitynä. Etsimme yhdessä ratkaisun, joka antaa lisäarvoa liiketoiminnallesi ja vähentää turhaa työtä.

Ota yhteyttä
Luotettava kumppani