Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

06 870 85006 870 850

info@keskuspesula.fi

Tarjouspyyntölomake

Yritys*
Nimi*

Paikkakunta*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*

Lisätietoa*

Paikallisuus näkyy palvelussa positiivisesti

Korkea laatu ja erikoistuminen ovat tärkeimmät menestystekijät, joiden ansiosta Tyllis Oy Ab on onnistunut saamaan vahvan jalansijan kuljetuskaluston valmistajana. Kokkolalainen perheyritys on keskittynyt nimenomaan erikoiskalustoon valmistamalla tilauksesta muun muassa rahtilavoja, perävaunuja, nosturiautoja sekä puoliperävaunuja.
Göran Tylli esittelee huoltohenkilökunnan käyttämiä Putseri-teollisuuspyyhkeitä.
Göran Tylli esittelee huoltohenkilökunnan käyttämiä Putseri-teollisuuspyyhkeitä.


Yhtiö valmistaa erikoiskalustoa esimerkiksi sellaisiin vene- ja betonielementtien kuljetuksiin, joissa ei pärjää standardikalustolla. Jotta yritys voi toimittaa kuljetusalalle yksilöllisiä ratkaisuja, se vaatii toimitusjohtaja Göran Tyllin mukaan asiakkaan hyvää tuntemista.

- Asiakkaalle tärkeintä on se, että pystymme toimittamaan sellaisen ratkaisun, joka auttaa häntä menestymään omassa liiketoiminnassaan. Meiltä edellytetään korkeaa osaamista niin suunnittelussa kuin valmistuksessa, hän sanoo.


Asiakas voi keskittyä
omaan ydintekemiseensä


Työvaatehuollossa Tyllis on luottanut jo pitkään, vuodesta 2009 lähtien, Keskuspesulan tuottamin palveluihin. Sen lisäksi palvelusopimukseen kuuluvat vaihtomatot ja teollisuuspyyhkeet.

- Meillä oli aikaisemmin isompi palveluntoimittaja mutta halusimme tilalle paikallisen. Kun Keskuspesulan myyjä otti meihin yhteyttä päätimme katsoa, mitä heillä on tarjota, Tylli kertoo.

Työvaatepalvelu tuo asiakkaalle helppoutta Keskuspesulan hoitaessa työvaatteiden pesut ja korjaukset kuljetuksineen. Helppouden periaate toteutuu myös vaihtomattopalvelussa. Tuotantotiloissa teollisuuspyyhkeet ovat näppärästi saatavilla, kun työntekijöiden pitää puhdistaa öljyt ja rasvat käsistään.

Tyllin mukaan yhteistyössä tärkeää on se, että Keskuspesula hoitaa luotettavasti oman roolinsa, jolloin asiakasyritys pystyy keskittymään omaan ydintekemiseensä.

- Keskuspesula esimerkiksi pesee ja tarkistaa työasut, tekee niihin tarvittaessa korjaukset ja arvioi, milloin tilalle täytyy vaihtaa uusi. Meillä on Keskuspesulasta oikein hyvät kokemukset, sillä paikallisuus näkyy positiivisesti palvelun laadussa, Göran Tylli toteaa.
Asiakastarinat

Kaikki tarvittavat pesulapalvelut sinulle räätälöitynä. Etsimme yhdessä ratkaisun, joka antaa lisäarvoa liiketoiminnallesi ja vähentää turhaa työtä.

Ota yhteyttä
Luotettava kumppani