Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

06 870 85006 870 850

info@keskuspesula.fi

Tarjouspyyntölomake

Yritys*
Nimi*

Paikkakunta*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*

Lisätietoa*

Vaihtomattopalvelu helpottaa arkea kauppakeskuksessa

Kauppakeskus Chydenia Kokkolassa hankkii Keskuspesulalta sisäänkäyntien ovimatot vaihtomattopalveluna. Palvelu tuo asiakkaalle helppoutta ja mahdollisuuden keskittyä omaan ydintekemiseensä.
- Saamme Keskuspesulalta laadukkaat vaihtomatot, ja palvelukin pelaa moitteettomasti, Kauppakeskus Chydenian kiinteistöpäällikkö Tommy Forsman sanoo.
- Saamme Keskuspesulalta laadukkaat vaihtomatot, ja palvelukin pelaa moitteettomasti, Kauppakeskus Chydenian kiinteistöpäällikkö Tommy Forsman sanoo.


- Sisäänkäyntien ovimatot ovat kauppakeskuksen yksi käyntikorteista. Visuaalisesti siisti ovimatto vaikuttaa yleisilmeeseen ja viestii positiivisesti kauppakeskuksesta, Kauppakeskus Chydenian kiinteistöpäällikkö Tommy Forsman korostaa.

Keskuspesula aloitti Chydeniassa uutena palveluntuottajana.

- Vaihtomatot olivat ennen tosi vanhat ja kuluneet, eikä meidän tarpeisiin reagoitu pyynnöistä huolimatta. Matot myös sijaitsivat väärissä paikoissa, ja kaiken kaikkiaan palvelu ei yltänyt markkinointi- ja myyntikoneiston tasolle. Halusin luotettavan palvelun, joka on mitoitettu nimenomaan meidän tarpeisiin, Forsman kertoo.

Lähtökohtana oli hankkia vaihtomatot nimenomaan palveluna.

- Periaatteessa voisimme ostaa omat matot ja pesukoneen, mutta se ei ole järkevää. Mattohomman pyörittäminen ei ole meidän ydintekemistä eikä myöskään kustannustehokasta.

Yhteistyön aluksi Keskuspesula kartoitti asiakkaan tarpeet ja teki ehdotuksen mattojen määrästä, sijoittelusta ja vaihtovälistä.

- Arvostan sitä, että Keskuspesula kuunteli meitä ja mitoitti palvelun juuri meidän tarpeisiimme. He käyvät aktiivisesti paikan päällä tarkistamassa mattojen kunnon ja ehdottavat toimenpiteitä, jos esimerkiksi sääolojen vaihtelut sitä edellyttävät.

Ulkokautta kulkeutuu noin 80 prosenttia kiinteistöön tulevasta liasta. Vaihtomatot säästävät kiinteistönhoidon ja siivouksen kokonaiskustannuksia.

- Matot vaihdetaan keskimäärin joka toinen viikko, ja ne ovat osoittautuneet tosi laadukkaiksi. Nykyisissä matoissa on hyvä imukyky, mikä vähentää siivoustarvetta, Tommy Forsman toteaa.
Asiakastarinat

Kaikki tarvittavat pesulapalvelut sinulle räätälöitynä. Etsimme yhdessä ratkaisun, joka antaa lisäarvoa liiketoiminnallesi ja vähentää turhaa työtä.

Ota yhteyttä
Luotettava kumppani