Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

06 870 85006 870 850

info@keskuspesula.fi

Tarjouspyyntölomake

Yritys*
Nimi*

Paikkakunta*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*

Lisätietoa*

Blogi

Tervetuloa lukemaan Keskuspesulan blogia. Blogimme tarkoitus on pitää sinut ajan tasalla kuulumisistamme ja tekemisistämme. Päivitämme blogia aina, kun siihen on aihetta.

Vuosi 2019

Viime vuosi oli Kannuksen Keskuspesulalle toiminnan vuosi. Vuosi 2019 oli Keskuspesulan 40-vuotis juhlavuosi, se toi mukanaan myös alueellista laajentumista ja sitä kautta liikevaihdon kasvua. Olemme kehittäneet toimintaamme laidasta laitaan, joka toivottavasti näkyy myös meidän asiakkaillemme.


Huumehelvetistä voi selviytyä

Moni silmäpari kostui, kun Takalon koulun salintäysi yleisö kuunteli vakavana ex-jääkiekkoilija Marko Jantusen ja hänen pitkäaikaisen ystävänsä Pasi Tuomailan kertomuksia kaksikon huumeiden täyttämistä vuosista.


Kiekkotähti pelastui kuilun partaalta - Marko Jantusen

Marko Jantunen on entinen huippujääkiekkoilija, jonka elämän viina ja huumeet olivat päättää ennen aikojaan. Nyt Jantunen on selättänyt päihdeongelmansa, ja hän kiertää kertomassa tarinaansa eri puolilla Suomea lapsuudenystävänsä Pasi Tuomailan kanssa.


Sertifioitu toimintajärjestelmä tukee Keskuspesulan kasvua

Kannuksen Keskuspesulalle on myönnetty sertifikaatti osoituksena siitä, että yrityksen toimintajärjestelmä täyttää ISO 9001-laatustandardin sekä ISO 14001-ympäristöstandardin vaatimukset. Sertifikaatti on näyttö laadusta ja se tukee Keskuspesulan kasvustrategian toteuttamista.


Saimme olla mukana yhtenä mahdollistajana upeassa KIPINÄ-tapahtumassa

Saimme olla mukana yhtenä yrityksenä mahdollistamassa tapahtumaa, jossa pidettiin puheita rohkeudesta, sisusta, periksi antamattomuudesta ja yrittäjyydestä. KIPINÄ toi syykuussa Kokkolaan lavallisen suuria nimiä ja tarinoita.


Harjoittelua suurella motivaatiolla

"Olen päässyt aloittamaan harjoittelun harjoitustauon jälkeen ja kohta on viides viikko harjoittelua takana. Treenit ovat lähteneet hyvin käyntiin ja motivaatio on suuri."


Meidän Emma

On ollut ilo seurata tämän nuoren tytön taivalta unelmissaan eteenpäin. Se vaatii perheeltä ponnisteluja, aikaa ja rahaa. Halusimme tulla mukaan auttamaan ja tukemaan tätä nuorta urheilijalupausta. Kakkukahveja on tullut jo maisteltuakin ja tulevaisuudessa maistellaan vielä enemmänkin.

Luotamme, että meidän pienellä panostuksellamme, mutta suurella henkisellä tuella, olemme helpottamassa Emman matkaa kohti unelmia.


Vauhtia muttei vaarallisia tilanteita

Vietimme lauantaina 12.8.2017 Jussi Jokinen All Stars tapahtumaa, jonka tarkoituksena on tukea paikallisen jääkiekkoseuran JHT Kalajoen junioritoimintaa. Olimme mukana ko. tapahtumassa ensimäistä kertaa.


Keskuspesulassa sattuu ja tapahtuu

Asiakassegmentin uudistamisen lisäksi, halusimme pestä kasvot myös myös asiakastilassamme. Teimme yhteistyötä Nuorten työpajan kanssa, ja nämä nuoret uudistivat asiakastilamme muutamassa päivässä. Ilme on raikas ja puhdas, samanlainen kuin uudistettu logomme!


Heippa!

Olet Keskuspesulan uusilla nettisivuilla. Olemme innoissamme siitä, että saamme vihdoin ja viimein näkyviin ja kaikkien tietoon uudistetut tuotteemme ja palvelumme. Asetukset on pyritty luomaan loogisesti, jotta oma palveluntarve löytyisi mahdollisimman helposti.


Upea mainosvideomme, olkaa hyvä!

Meiltä jokainen löytää juuri itselleen sopivaa palvelua. Katso humoristinen mainosvideomme.


Kaikki tarvittavat pesulapalvelut sinulle räätälöitynä. Etsimme yhdessä ratkaisun, joka antaa lisäarvoa liiketoiminnallesi ja vähentää turhaa työtä.

Ota yhteyttä
Luotettava kumppani