Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

06 870 85006 870 850

info@keskuspesula.fi

Tarjouspyyntölomake

Yritys*
Nimi*

Paikkakunta*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*

Lisätietoa*

Kasvomaskeja yritys- ja kuluttaja-asiakkaille

Koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi Keskuspesula on ottanut valikoimiinsa myös kangasvalmisteiset kasvomaskit. Keskuspesula myy kasvosuojaimia sekä yritys- että kuluttaja-asiakkaille.
Keskuspesulan kankaiset pestävät kasvomaskit auttavat suojatutumaan pisaratartunnalta.
Keskuspesulan kankaiset pestävät kasvomaskit auttavat suojatutumaan pisaratartunnalta.


- Vastuullisena yrityksenä haluamme tehdä oman osuutemme helpottaaksemme ihmisten arkea virukselta suojautumisessa, sanoo Keskuspesulan toimitusjohtaja Kristiina Liedes.

Kangasvalmisteisia maskeja tarvitaan, koska kertakäyttöisiä maskeja on vaikea hankkia, ja kertakäyttömaskit on tärkeä saada riittämään terveydenhuollon ammattilaiselle.

- Oman alamme ammattilaisina meillä on tarvittava ammattitaito myös huoltaa yritysasiakkaidemme kasvosuojia. THL:n ja muiden viranomaisten antamien ohjeistusten noudattaminen kuuluu luonnollisena osana meidän päivittäiseen tekemiseen, Liedes sanoo.

Tekstiilihuoltoliiton kriteereiden lisäksi Keskuspesulan toimintaa ohjaavat esimerkiksi ISO 9001:2015- ja ISO 14001:2015-standardit.

Kasvosuojaimien isoin hyöty on siinä, että ne suojaavat käyttäjän kanssaihmisiä pisaratartunnalta.

- Käyttämällä kasvomaskeja julkisilla paikoilla, kuten kaupoissa ja apteekeissa, vähennämme pisaratartunnan riskiä ja suojaamme siten niin kanssakulkijoita, läheisiä kuin itseämme, Kristiina Liedes painottaa.

Suomalainen valmistaja


Kangasmaskit valmistaa suomalainen alihankkija, jonka kanssa Keskuspesula on tehnyt yhteistyötä jo pitkään.

Kuluttaja-asiakkaiden lisäksi kasvosuojain sopii sosiaali- ja terveysalan henkilökunnalle, kotihoidon ammattilaisille ja asiakkaille, sairaaloiden sekä laitosten henkilökunnalle ja potilaille, kuljetusalan ja asiakaspalvelun ammattilaisille sekä yleensäkin kaikille niille, joilla on tarve kasvosuojaimelle esimerkiksi asetettujen säännösten ja määräysten vuoksi.

- Kankaasta valmistettu kasvosuojain on hengittävä ja helppo pukea päälle, eli se asettuu näppärästi peittämään suun ja nenän. Lisäksi se on vaivaton huoltaa ja säilyttää pienen kokonsa ansiosta. Yritysasiakkaat voivat hankkia meiltä kasvomaskien huoltopalvelun, joka käsittää niiden teollisen pesun 90 asteessa ja desinfioinnin, Kristiina Liedes sanoo.

Kasvomaskit on valmistettu materiaalista, joka vastaa lääkäritakkien materiaalia (PES/CO, 210g/m2). Tarvittaessa maskin voi säätää suun ja nenän ylle siten, ettei ilma vuoda kasvosuojaimien yläosan sivuilta. Yksi kangasmaski vastaa käytettävyydeltään 100-150 kertakäyttöistä kasvosuojainta.

Muista nämä, kun käytät kasvomaskia


  • Käytä vain puhdasta suojainta. Likainen maski levittää helposti bakteereita ja viruksia.
  • Kun maski on ylläsi, vältä suojaimen koskettelua käytön aikana.
  • Kuluttaja-asiakkaille suositeltavinta on pestä maski kotona. Pesu 90 asteessa ja desinfiointi pesun aikana.
  • Opettele oikea tapa pukea ja riisua maski.

Tilaa kasvomaskeja helposti lomakkeella!
Blogi

Kaikki tarvittavat pesulapalvelut sinulle räätälöitynä. Etsimme yhdessä ratkaisun, joka antaa lisäarvoa liiketoiminnallesi ja vähentää turhaa työtä.

Ota yhteyttä
Luotettava kumppani