Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

06 870 85006 870 850

info@keskuspesula.fi

Tarjouspyyntölomake

Yritys*
Nimi*

Paikkakunta*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*

Lisätietoa*

Heippa!

Olet Keskuspesulan uusilla nettisivuilla. Olemme innoissamme siitä, että saamme vihdoin ja viimein näkyviin ja kaikkien tietoon uudistetut tuotteemme ja palvelumme. Asetukset on pyritty luomaan loogisesti, jotta oma palveluntarve löytyisi mahdollisimman helposti.
Päivitimme myös logomme. Logon muoto on yksinkertainen mutta dynaaminen, ajaton, mutta edustaa kuitenkin nykysuuntauksia. Haluamme viestittää asiakkaillemme nopeutta, joustavuutta sekä palveluhalukkuutta. Koska muoto on pyöreä, sen on meille kaikille tuttu pesumerkinnöistä. K-kirjan ympyrän sisällä on symbolinen ja myös takuumerkki ammattitaidostamme ja hyvästä työn laadustamme.


Olemme kasvattaneet myyntihenkilöstöämme. Ethän epäröi olla suoraan yhteydessä heihin, kun haluat kuulla lisää palveluistamme. Olen varma, että yllätyt positiivisesti, kuin laajasti voimme tänä päivänä sinua palvella.

Blogin tarkoituksena on pitää sinut ajan tasalla kuulumisistamme ja tekemisistämme. Päivitämme tätä aina, kun siihen on aihetta :)

Ollaan yhteyksissä!

terveisin
Kristiina


Blogi

Kaikki tarvittavat pesulapalvelut sinulle räätälöitynä. Etsimme yhdessä ratkaisun, joka antaa lisäarvoa liiketoiminnallesi ja vähentää turhaa työtä.

Ota yhteyttä
Luotettava kumppani