Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

06 870 85006 870 850

info@keskuspesula.fi

Tarjouspyyntölomake

Yritys*
Nimi*

Paikkakunta*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*

Lisätietoa*

Keskuspesulassa sattuu ja tapahtuu

Asiakassegmentin uudistamisen lisäksi, halusimme pestä kasvot myös myös asiakastilassamme. Teimme yhteistyötä Nuorten työpajan kanssa, ja nämä nuoret uudistivat asiakastilamme muutamassa päivässä. Ilme on raikas ja puhdas, samanlainen kuin uudistettu logomme!Pitkän talven jälkeen, päätimme ilahduttaa myös työntekijöitämme ja kutsuimme nyrkkeilyn Euroopan mestarin, suomalaisen nyrkkeilyn suurmiehen, Amin Asikaisen vierailemaan yrityksessämme, samalla kun hän vieraili Kannuksessa yli kolmenkymmenen yrityksen sponsoroimana. Vierailu liittyi puhtaasti lasten ja nuorten tukemiseksi ja erityisesti koulukiusaamisen esille nostamiseen. Keskuspesula oli yhtenä yrityksenä tukemassa myös tätä toimintaa.
Kulunut vuosi on ollut monin tavoin uudismielinen, sillä strategian uudistumisen lisäksi, olemme kouluttautuneet ja tuotteistaneet palveluitamme ja muuttaneet toimintatapojamme. Asiakkaamme saavat nyt nauttia näistä muutoksista :)
Ollaan yhteyksissä!

Kristiina
Blogi

Kaikki tarvittavat pesulapalvelut sinulle räätälöitynä. Etsimme yhdessä ratkaisun, joka antaa lisäarvoa liiketoiminnallesi ja vähentää turhaa työtä.

Ota yhteyttä
Luotettava kumppani