Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

06 870 85006 870 850

info@keskuspesula.fi

Tarjouspyyntölomake

Yritys*
Nimi*

Paikkakunta*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*

Lisätietoa*

Vuosi 2019

Viime vuosi oli Kannuksen Keskuspesulalle toiminnan vuosi. Vuosi 2019 oli Keskuspesulan 40-vuotis juhlavuosi, se toi mukanaan myös alueellista laajentumista ja sitä kautta liikevaihdon kasvua. Olemme kehittäneet toimintaamme laidasta laitaan, joka toivottavasti näkyy myös meidän asiakkaillemme.


Viime vuosi oli Kannuksen Keskuspesulalle toiminnan vuosi. Vuosi 2019 oli Keskuspesulan 40- vuotis juhlavuosi, se toi mukanaan myös alueellista laajentumista ja sitä kautta liikevaihdon kasvua. Olemme kehittäneet toimintaamme laidasta laitaan, joka toivottavasti näkyy myös meidän asiakkaillemme.

Laajensimme palvelualuettamme nyt myös Etelä-Pohjamaan suuntaan, jossa muutama merkittävä yritys on jo yhteistyön kanssamme aloittanut.

Joulukuun toisena päivänä kävin mieheni kanssa pokkaamassa Yrittäjäpalkinnon. Se tuli täytenä yllätyksenä, sillä koemme olevamme vasta matkan alkutaipaleella ja mieheni sanoin: "lihakset on vasta lämmitetty ja suoritus on vasta edessä".

Toivomme kaikille suotuisia tuulia vuodelle 2020. Olkoon se meille kaikille mahdollisuuksien vuosi.
Blogi

Kaikki tarvittavat pesulapalvelut sinulle räätälöitynä. Etsimme yhdessä ratkaisun, joka antaa lisäarvoa liiketoiminnallesi ja vähentää turhaa työtä.

Ota yhteyttä
Luotettava kumppani