Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

06 870 850

info@keskuspesula.fi

Tarjouspyyntölomake

Yritys*
Nimi*

Paikkakunta*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*

Lisätietoa*

Kasvomaskit

Koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi olemme ottaneet valikoimiimme kangasvalmisteiset pestävät kasvomaskit. Myymme kasvosuojaimia sekä yritys- että kuluttaja-asiakkaille.

Kasvomaskien tilauslomake

Hinta per käyttökerta 0,09 €. Yritysasiakkaat ja suuremmat tilaukset erillisen hinnoittelun mukaan. Ota yhteyttä helposti täyttämällä lomake tai ole yhteydessä suoraan puhelimitse!

Tilausmäärä*

Yritysasiakas/kuluttaja*
Nimi (ja yritys)*

Toimitustapa*
Maksutapa*

Katuosoite*
Postinumero ja postitoimipaikka*

Puhelin*
Sähköposti*

Syötä suluissa oleva tarkistenumero (291774)*

Hinta kuluttaja-asiakkaille: 8,70 € / kpl (sis. alv. 24 %) + toimituskulut.

Kasvomaskin käyttö vähentää pisaratartunnan riskiä


Kasvosuojaimen tarkoitus on vähentää pisaratartunnan riskiä ympärillä olevien ihmisten läheisyydessä sekä käsien turhia kasvokosketuksia.

Helppokäyttöinen ja pestävä kasvosuojain sopii kuluttaja-asiakkaiden lisäksi sosiaali- ja terveysalan henkilökunnalle, kotihoidon ammattilaisille ja asiakkaille, sairaaloiden sekä laitosten henkilökunnalle ja potilaille, kuljetusalan ja asiakaspalvelun ammattilaisille sekä yleensäkin kaikille niille, joilla on tarve kasvosuojaimelle esimerkiksi asetettujen säännösten ja määräysten vuoksi.

Kankainen kasvomaski on helppo pukea, pestä ja käyttää uudelleen.
Kankainen kasvomaski on helppo pukea, pestä ja käyttää uudelleen.

Kangasmaskit valmistaa suomalainen alihankkija, jonka kanssa Keskuspesula on tehnyt yhteistyötä jo pitkään. Kankaasta valmistettu kasvosuojain on hengittävä ja helppo pukea päälle, asettuu näppärästi peittämään suun ja nenän.

Kasvosuojain on valmistettu lääkärintakkia vastaavasta materiaalista (PES/CO, 210g/m2 ) ja kestää 90 asteen pesun ja desinfektion sekä teollisen pesun. Lisäksi se on vaivaton huoltaa ja säilyttää pienen kokonsa ansiosta. Tarvittaessa maskin voi säätää suun ja nenän ylle siten, ettei ilma vuoda kasvosuojaimien yläosan sivuilta.

Yksi kangasmaski vastaa käytettävyydeltään 100-150 kertakäyttöistä kasvosuojainta.

 • Kasvomaskin materiaali on kehitetty terveydenhuollon käyttöön. Materiaalista yli 10 vuoden kokemukset yhdessä sairaalapesuloiden kanssa.
 • Tehtaalla on käytössä ISO 9001 -laatujärjestelmä, ISO 14001 -ympäristöjärjestelmä ja tuotteilla on Ökotex-sertifikaatit. Lisäksi tehtaalle on myönnetty ympäristövaikutuksiin, terveyteen ja tuotannon turvallisuuteen liittyvä, maailmanlaajuisesti hyväksytty, Bluesign-sertifikaatti.
 • Yleisesti kankaisten suojaimien käytössä ja huollossa viittaamme STM:n ohjeistukseen: Hoitohenkilöstön, esimerkiksi hoivan ja kotihoidon työntekijöiden, kangasmaskien käyttö on kuitenkin olennaisen tärkeää hoidettavien suojaamiseksi. Henkilökunta saa koulutusta ja ohjeistusta niiden oikeaan käyttöön. Työnantaja on vastuussa henkilökunnan opastamisesta ja sopivien maskien hankinnasta.
 • Helppo puhdistaa noudattamalla aina THL:n viimeisintä ohjeistusta. Kasvosuojaimen pesu suoritetaan 90 asteessa ja lisäksi desinfioidaan pesun aikana.
 • Säästät rahaa ja ympäristöä, koska kertakäyttöisten suojaimien käyttö vähenee. Yksi kangasmaski vastaa käyttökerroiltaan 100-150 kertakäyttöistä suojainta.
 • Hinta kuluttaja-asiakkaille : 8,70 € / kpl (sis. alv. 24%) + toimituskulut. Ota yhteyttä helposti täyttämällä lomake ja tilaa kasvosuojaimesi.
 • Yritysasiakkaat ja suuremmat tilaukset erillisen hinnoittelun mukaan. Ota yhteyttä helposti täyttämällä lomake tai ole yhteydessä suoraan puhelimitse.Huomioitavaa


 • Kasvomaskit eivät ole henkilönsuojaimia tai kirurgisia suu-nenäsuojuksia: Kasvomaskit eivät anna käyttäjälleen varmaa suojaa esimerkiksi koronavirusta vastaan
 • Kasvomaski saattaa suojata muita ihmisiä maskin käyttäjän hengitysteistä leviäviltä pisaroilta. Oireettoman taudinkantajan maskin käytöstä voi olla hyötyä esimerkiksi liikennevälineissä, kaupoissa jne. mutta siitä ei ole olemassa tieteellistä näyttöä
 • Kasvomaskia ei saa laittaa sellaisen ihmisen kasvoille, jolla on hengitysvaikeuksia. Tuote tulee poistaa heti henkilön kasvoilta, mikäli sen kanssa on vaikea hengittää
 • Huomioithan, ettei kasvomaskia voi riisua pois käytön aikana kaulalle ja esimerkiksi juoda tai syödäNäin puet kasvomaskin