Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

06 870 85006 870 850

info@keskuspesula.fi

Tarjouspyyntölomake

Yritys*
Nimi*

Paikkakunta*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*

Lisätietoa*

Pesupalvelu

Keskuspesulan pesupalvelu kattaa kaiken vesipesuun tai kemialliseen pesuun liittyvät palvelut. Pesupalvelut pitävät sisällään yrityksellesi yksilöllisesti suunnitellun palveluprosessin sovitun toimitusaikataulun mukaan.

Laadukas ja kaikenkattava pesupalvelu

Laadukas ja kaikenkattava pesupalvelu
Palvelemme asiakkaitamme kaiken kattavalla pyykinkäsittelyllä, joka koostuu kilopyykistä, kemiallisesta pesusta tai mattojen pesusta. Pestävät tuotteet käsitellään Keskuspesulassa aina yrityksesi tarpeiden mukaisesti.

Tarjoamme pesupalveluamme kilopyykkinä pääasiassa yrityksille, mutta myös kotitalouksillekin. Kilopyykin raja on 4 kg lakana- ja pöytäliinapyykissä. Kotitalouspyykin kiloraja on 5kg.

Pesupalvelu on joustava ja vaivaton ratkaisu yrityksesi pyykinpesuun. Jos kiinnostuit pesupalvelusta, ota yhteyttä niin suunnitellaan juuri sinun yrityksellesi sopiva palvelukokonaisuus. Tarkemmat tiedot yksittäisten tuotteiden pesusta saat asiakaspalvelustamme aukioloaikojemme aikana numerosta 06 870 85006 870 850 tai info@keskuspesula.fi.

Kaikki tarvittavat pesulapalvelut sinulle räätälöitynä. Etsimme yhdessä ratkaisun, joka antaa lisäarvoa liiketoiminnallesi ja vähentää turhaa työtä.

Ota yhteyttä
Luotettava kumppani