Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

06 870 85006 870 850

info@keskuspesula.fi

Tarjouspyyntölomake

Yritys*
Nimi*

Paikkakunta*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*

Lisätietoa*

Tekstiilipalvelu

Tarjoamme tekstiilipalvelut yrityksille asiakassopimuksen mukaan. Vaihtoehtomme ovat tekstiilivuokraus tai asiakkaan omien tekstiilien pesu. Käytössämme on laadukkaat vuokratekstiilit, joista kokoamme asiakkaallemme sopivan tekstiilipalvelun konseptin.

Tekstiilien vuokraus ja myyntipalvelu

Tekstiilien vuokraus ja myyntipalvelu
Tekstiilipalvelumme kautta voit vuokrata pöytäliinat, lakanat, pussilakanat, tyynyliinat ja pyyhkeet esimerkiksi hotelleihin. Keskuspesulan tekstiilipalvelun lähtökohta on aina asiakkaamme tarpeiden huolellinen kartoitus. Suunnittelemme huolellisesti yhdessä tarvittujen tekstiilien määrän, sopivan pesukierron ja logistiikan eli tekstiilien noudon ja palautuksen. Me myös hankimme sovitut tekstiilit puolestasi.

Tarjoamme vaihtoehtoisesti tekstiilivuokrausta tai omien tekstiilien pesua. Vuokratekstiilit pidämme ajan tasalla ja kunnossa vaihtamalla sopimattomat tuotteet, jotta asiakkaamme saa aina käyttöönsä puhtaat ja laadukkaat vuokratekstiilit. Kauttamme voit myös tilata majoitus- ja hotellitekstiilit omaksesi.

Ota yhteyttä ja suunnitellaan toimiva tekstiilipalvelu yhdessä.
Hotellitekstiilit


Älä investoi tekstiilien hankintaan, vaan vuokraa kauttamme hotellitekstiilit kuten hotellin lakanat, pussilakanat, tyynyliinat, pyyhkeet ja kylpytakit. Käytössämme on laadukkaita vuokratekstiilejä, joista rakennamme asiakkaan tarpeen mukaan sopivan hotellitekstiilien konseptin. Palvelumme pitää sisällään settimäärien ja pesuhuollon tarkan suunnittelun:

  • kartoitamme asiakkaan tarpeen tekstiilien määrästä ja pesukierrosta
  • tarjoamme vaihtoehtoisesti vuokratekstiilipalvelua tai omien tekstiilien pesua
  • hankimme ja toimitamme asiakkaalle sovitun mukaiset tuotteet
  • vuokratekstiilien ollessa kyseessä, poistamme käytöstä epäkurantit tuotteet. Asiakas saa käyttöönsä aina puhtaat ja laadukkaat vuodetekstiilit.

Mikäli haluat uudistaa omia liinavaatteitasi, voit tilata hotellitekstiilit ja majoitustekstiilit suoraan myös meiltä.

Ravintolatekstiilit


Ravintolatekstiilit ovat merkittävä tekijä ravintolan asiakaskokemuksen luomisessa. Ravintolan asiakas huomaa varmasti, kuinka puhtaat ja laadukkaat työasut ravintolan henkilökunnalla on.

Helpota omaa arkeasi, vuokraa ja pesetä ravintolatekstiilit meillä. Voimme suunnitella juuri sinulle sopivan palvelukonseptin, jonka avulla uudistat ravintolan tekstiilit ja työvaatteet.

Oman liiketoiminnan pyörittäminen on sinun päätehtäväsi, anna meidän olla apunasi ravintolatekstiilien hankinnassa. Meidän avullamme käytössäsi on aina riittävästi puhtaita ravintolatekstiilejä ilman turhia kuluja.

Pöytäliinavuokraus


Tiesitkö, että pöytäliinojen vuokraus on taloudellista? Vuokraamalla laadukkaat pöytäliinat helpotat arkeasi, luot juhlaan tunnelman ja säästät aikaa muuhun valmisteluun. Meiltä voit vuokrata Finlaysonin pöytäliinat, joita on saatavilla kolme eri kokoa.

Vuokrattavat pöytäliinat:


140 x 210 cm
140 x 260 cm
140 x 300 cm

Ota yhteyttä, niin varataan liinat käyttöösi!

Asiakastarinat - Julkaistu 21.06.2018

Helppoutta vilkkaan apteekin arkeen

Kokkolan Keskusapteekki kuuluu Suomen suurimpiin yksityisiin apteekkeihin pääkaupunkiseudun ulkopuolella. Keskusapteekki toimittaa vuositasolla yli 230 000 reseptiä, ja apteekissa asioi päivittäin 700-1 000 asiakasta. Pitkät aukioloajat lisäävät henkilöstön tarvetta Keskusapteekin työllistäessä yhteensä 35 vakituista työntekijää.
Lue lisää

Kaikki tarvittavat pesulapalvelut sinulle räätälöitynä. Etsimme yhdessä ratkaisun, joka antaa lisäarvoa liiketoiminnallesi ja vähentää turhaa työtä.

Ota yhteyttä
Luotettava kumppani