Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

06 870 85006 870 850

info@keskuspesula.fi

Tarjouspyyntölomake

Yritys*
Nimi*

Paikkakunta*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*

Lisätietoa*

Työvaatteet

Puhtaat, ehjät ja laadukkaat työvaatteet ovat tärkeitä yrityksen työturvallisuuden ja työhyvinvoinnin kannalta. Keskuspesulan työvaatepalvelu pitää huolen, että työvaatteiden hankinta, pesu ja huolto sujuvat ongelmitta ja yrityksesi voi keskittyä oman ydinliiketoimintansa harjoittamiseen.

Työvaatteiden pesu, vuokraus ja myynti

Työvaatteiden pesu, vuokraus ja myynti
Työvaatteiden vuokrauksessa ja työvaatemyynnissä Keskuspesula tekee yhteistyötä usean työvaatteita tarjoavan yrityksen kanssa. Me hankimme yrityksellenne oikeat työvaatteet tarpeesi mukaan yhdessä työvaatteiden ammattilaisen kanssa. Kauttamme löytyy ammattiasu kaikille, kuuluipa yrityksesi sitten teollisuuteen, kaupan alalle tai palvelualalle. Voit valita yrityksellenne sopivat työvaatteet suoraan mallistosta tai suunnittelemme ja toteutamme teille yrityskohtaiset työvaatteet esimerkiksi terveydenhuollon alalle, teollisuuteen tai ravintolaan.

Asiakkaan toivomuksesta kaikki Keskuspesulan kautta hankitut työvaatteet varustetaan UHF Tag:lla, joka mahdollistaa työvaatteen yksilöimisen, pesu- ja korjauskiertojen tarkastelun ja raportoinnin asiakkaan työvaatteista.

Työvaatepalveluumme kuuluu työvaatteiden tarvekartoitus, työvaatteiden hankinta eli myynti tai vuokraus, nimikointi, työvaatepesu, korjaus, kuljetus, lokerointi sekä raportointi.

Lyhyesti sanottuna monipuolinen työvaatepalvelumme kattaa työvaatteiden pesu-, vuokraus- ja myyntipalvelut. Ota yhteyttä, niin sovitaan teille paras palvelukonsepti.

Asiakastarinat - Julkaistu 21.06.2018

Helppoutta vilkkaan apteekin arkeen

Kokkolan Keskusapteekki kuuluu Suomen suurimpiin yksityisiin apteekkeihin pääkaupunkiseudun ulkopuolella. Keskusapteekki toimittaa vuositasolla yli 230 000 reseptiä, ja apteekissa asioi päivittäin 700-1 000 asiakasta. Pitkät aukioloajat lisäävät henkilöstön tarvetta Keskusapteekin työllistäessä yhteensä 35 vakituista työntekijää.
Lue lisää

Kaikki tarvittavat pesulapalvelut sinulle räätälöitynä. Etsimme yhdessä ratkaisun, joka antaa lisäarvoa liiketoiminnallesi ja vähentää turhaa työtä.

Ota yhteyttä
Luotettava kumppani