Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

06 870 85006 870 850

info@keskuspesula.fi

Tarjouspyyntölomake

Yritys*
Nimi*

Paikkakunta*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*

Lisätietoa*

Vaihtomatot

Ulkokautta kulkeutuu n. 80 % kiinteistöösi tulevasta liasta: kuraa, hiekkaa, pölyä ja vettä. Lattiat altistuvat kovalle kulutukselle, jota hiekka, kura ja pöly tehostavat. Yksinkertainen ratkaisu on vaihtomatto. Käyttämällä vaihtomattopalveluamme säästät huomattavasti kiinteistöhoidon, siivouksen kokonaiskustannuksissa ja pidät liiketilasi edustuskunnossa.

Helppo ja toimiva vaihtomattopalvelu

Ota yhteyttä

Yritys*
Nimi*

Paikkakunta*
Puhelinnumero*

Sähköpostiosoite*
Lisätietoa*

Vaivaton, toimiva ja kustannustehokas palvelu


Keskuspesulan vaihtomattojen tarkoitus on torjua lian pääsemistä kiinteistöösi ja liiketiloihin. Lian pysäyttäminen jo varhaisessa vaiheessa suojaa lattiapinta-alaa lian aiheuttamalta kulumiselta ja helpottaa kiinteistöhuollon työtä. Käytännössä tämä tapahtuu oikeanlaisilla vaihtomattojen yhdistelmillä, joilla pystytään torjumaan juuri edellä mainittua likaa. Vaihtomattopalvelulla kiinteistösi pysyy siistinä ja kokonaiskustannuksesi laskevat. Myös liukastumisriski pienenee, kun lattiasi pysyvät kuivina. Oikein sijoitetut vaihtomatot pystyvät pysäyttämään jopa n.80 % sisään tulevasta liasta.

Vaihtomaton käyttö on helppoa ja yksinkertaista. Kyseessä on vuokramatto. Me vaihdamme likaisen vaihtomaton puhtaaseen, kuljetamme likaisen pesuun, huolehdimme vaihtomattojen varastoinnin ja kuluneen asianmukaisen hävityksen. Meidän vaihtomattopalvelumme tarkoituksena on, että sinulla on yksi huoli vähemmän.

Palvelu alkaa tarpeesi kartoittamisella, mikä tarkoittaa vaihtomattojen sijaintia, määrää ja vaihtoväliä. Palvelu suunnitellaan juuri sinun yrityksesi tarpeiden mukaan. Sinun ei tarvitse kuin keskittyä omaan liiketoimintaasi. Me hoidamme vaihtomatot.
Miksi vaihtomatto on parempi kuin oma ostomatto?


Kaikki nailonnukkaiset vaihtomattomme ovat kierrenukkaisia, jolloin nukka pysyy koko ajan pystyssä. Tästä syystä lika kulkeutuu aina vaihtomaton nukan sisään ja pysyy siellä. Markkinoilla olevissa ostomatoissa ei ole kierrenukkaa, jolloin nukka ei pysy pystyssä ja lika jää maton pinnalle, josta se kulkeutuu helposti sisälle kiinteistöön. Lisäksi vaihtomaton pohjan kumimateriaali ei muutu aaltoilevaksi vaan asettuu ajan myötä tasaisesti lattiapinnalle. Näin kompastumisriski pienenee huomattavaksi.

Tavallisesti ostomatto pestään yhdestä kahteen kertaan vuodessa, jolloin matto on aina likainen eikä sen lianpysäytyskyky ole niin hyvä kuin vuokramatoissamme.

Valitessasi Keskuspesulan vaihtomaton sinun ei tarvitse huolehtia mattosi pesusta, hankinnasta, vaihdosta tai hävittämisestä. Me hoidamme sen asianmukaisesti puolestasi. Vaihtomattopalvelu on myös kokonaiskustannusten kannalta edullisempi kuin ostomatto. Säästät aikaa ja rahaa, koska lika ei pääse liiketilojesi lattiapinnoille yhtä helposti. Lisäksi sinun ei tarvitse investoida uusiin mattoihin ja kiinteistön huoltaminen helpottuu.

Keskuspesulan puhtaat ja näyttävät vaihtomatot pitävät yrityksesi ilmeen hyvänä ja toimitilasi siistinä. Vaihtomattopalvelu on helppo ja yksinkertainen ratkaisu.

Vaihtomattopalveluumme kuuluu: nailon-mikropuuvillamatto-, designmatto- ja ergonomiamattopalvelu.


Asiakastarinat - Julkaistu 23.04.2019

Vaihtomattopalvelu helpottaa arkea kauppakeskuksessa

Kauppakeskus Chydenia Kokkolassa hankkii Keskuspesulalta sisäänkäyntien ovimatot vaihtomattopalveluna. Palvelu tuo asiakkaalle helppoutta ja mahdollisuuden keskittyä omaan ydintekemiseensä.
Lue lisää

Kaikki tarvittavat pesulapalvelut sinulle räätälöitynä. Etsimme yhdessä ratkaisun, joka antaa lisäarvoa liiketoiminnallesi ja vähentää turhaa työtä.

Ota yhteyttä
Luotettava kumppani